Opskrifter
Ravioli med skinke og tomat
Tirsdag, 27. august 2013af Redaktion
Nemmere kan det ikke være – aftensmad på 15 min.
![](https://imgix.familiejournal.dk/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/august/uge-35/mad/35-ravioli-med-skinke-og-tomat-362.jpg?auto=format,compress&fit=crop&ar=320:180&crop=faces,entropy)
Ingredienser til ravioli med skinke og tomat
(2 pers.)
1 hakket løg
1 fed hvidløg
1 spsk. rapsolie
10-15 friske basilikumblade
1 ds. flåede tomater
2 tsk. salt
1 knsp. peber
150 g kogt skinke
250 g frisk ravioli
25 g parmesan
Fremgangsmåde til ravioli med skinke og tomat
Hak løg og hvidløg og svits i olie. Tilsæt tomater, hakket basilikum, salt og peber. Lad tomatsaucen koge under låg i 10 min. og skær skinken i tern. Kog raviolien i letsaltet vand i 3 min. og hæld vandet fra. Vend ravioli og skinke i tomatsovsen og servér med friskrevet parmesan og groft brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Ravioli med laks
Sicilianske aubergineruller
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop